Работилници

Тема Локација Датум и време Сл. места
ДИЈАБЕТСКА РЕТИНОПАТИЈА Тетово, Тетово, Собрание на општина Тетово

07/04/2017   14:00 - 16:00

24

Пријави се Детали
БЕЛОДРОБЕН КАРЦИНОМ Центар, Центар, Даре Џамбаз - Скопје

08/04/2017   10:00 - 12:00

0

Детали
ДИЈАБЕТСКА РЕТИНОПАТИЈА Центар, Центар, Даре Џамбаз - Скопје

08/04/2017   12:00 - 14:00

0

Детали
ДИЈАБЕТСКА НЕФРОПАТИЈА Кавадарци, Кавадарци, Црвен Крст - Кавадарци

11/04/2017   13:30 - 14:30

17

Пријави се Детали
АНЕМИИ КАЈ ДЕЦА Тетово, Тетово, Собрание на општина Тетово

21/04/2017   14:00 - 16:00

22

Пријави се Детали
АНЕМИИ КАЈ ДЕЦА Штип, Штип, Здравствен Дом Штип

21/04/2017   14:00 - 15:00

19

Пријави се Детали
БЕЛОДРОБЕН КАРЦИНОМ Штип, Штип, Здравствен Дом Штип

22/04/2017   10:00 - 11:00

18

Пријави се Детали
АНЕМИИ КАЈ ДЕЦА Центар, Центар, Даре Џамбаз - Скопје

22/04/2017   10:00 - 12:00

3

Пријави се Детали
ДИЈАБЕТСКА НЕФРОПАТИЈА Центар, Центар, Даре Џамбаз - Скопје

22/04/2017   12:00 - 14:00

4

Пријави се Детали
ДИЈАБЕТСКА НЕФРОПАТИЈА Кавадарци, Кавадарци, Црвен Крст - Кавадарци

25/04/2017   13:30 - 14:30

16

Пријави се Детали