Назад на листата
Работилница

ДОПЛЕР СОНОГРАФИЈА НА НОЗЕ

Центар, Центар, Даре Џамбаз

11/14/2020 12:00 - 14:00

28

Пријавени доктори
Име Презиме
1 СВЕТЛАНА ЗАРКОВА-КМЕТОВСКА
2 ЛЕНЧЕ КОВАЧЕВСКА