Работилници

Тема Локација Датум и време Сл. места
АКУТЕН ПАНКРЕАТИТ Центар, Центар, Даре Џамбаз

01/09/2018   10:00 - 11:00

8

Пријави се Детали
ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ Центар, Центар, Даре Џамбаз

01/09/2018   11:00 - 12:00

12

Пријави се Детали
ДИВЕРТИКУЛОЗА Центар, Центар, Даре Џамбаз

01/09/2018   12:00 - 13:00

14

Пријави се Детали
МЕЛАНОМА МАЛИГНУМ Тетово, Тетово, Општина Тетово, мала сала

21/09/2018   14:00 - 15:00

6

Пријави се Детали
ИДЕНТИФИКУВАЊЕ И ПРИЈАВУВАЊЕ НА НЕСАКАНИ РЕАКЦИИ ОД УПОТРЕБА НА ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОИЗВОДИ Тетово, Тетово, Општина Тетово, мала сала

21/09/2018   15:00 - 16:00

7

Пријави се Детали
МЕЛАНОМА МАЛИГНУМ Центар, Центар, Даре Џамбаз

22/09/2018   10:00 - 11:00

9

Пријави се Детали
ИДЕНТИФИКУВАЊЕ И ПРИЈАВУВАЊЕ НА НЕСАКАНИ РЕАКЦИИ ОД УПОТРЕБА НА ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОИЗВОДИ Центар, Центар, Даре Џамбаз

22/09/2018   11:00 - 12:00

11

Пријави се Детали
ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ Кочани, Кочани, Општа болница Кочани, Библиотека

05/10/2018   13:30 - 14:30

30

Пријави се Детали
ИДЕНТИФИКУВАЊЕ И ПРИЈАВУВАЊЕ НА НЕСАКАНИ РЕАКЦИИ ОД УПОТРЕБА НА ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОИЗВОДИ Кочани, Кочани, Општа болница Кочани, Библиотека

05/10/2018   14:30 - 15:30

30

Пријави се Детали
АКУТЕН ПАНКРЕАТИТ Центар, Центар, Даре Џамбаз

06/10/2018   10:00 - 11:00

9

Пријави се Детали