Назад на листата
Работилница

АСТМА И ХОББ

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

10/14/2023 10:00 - 12:00

14

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ГЕОРГИ ШОЛДОВСКИ
2 САФЕТ ДЕМИРИ
3 ХОЛИНДА СЕРАФИМОВА
4 Сузана Гиразова
5 БЕЛИНДА ЈОВАНОСКА
6 ЈАНЕ ЗЛАТАНОВСКИ
7 ТАТЈАНА АПОСТОЛОСКА
8 МАРИЈА ТОДОРОВ
9 Atanas Minov
10 Martin Todorov
11 ЛИДИЈА РЕД И
12 Билјана Христовска
13 VALENTINA STAVRESKA LIVRINSKA
14 Melek Mahmuti
15 Марта Димировска-Стефановска
16 Бобан Арсовски