Назад на листата
Работилница

АЛЦХАЈМЕР

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

10/14/2023 12:00 - 14:00

16

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ГЕОРГИ ШОЛДОВСКИ
2 САФЕТ ДЕМИРИ
3 ХОЛИНДА СЕРАФИМОВА
4 Сузана Гиразова
5 ЈАНЕ ЗЛАТАНОВСКИ
6 СНЕЖАНА ВАРЏИСКА
7 Екатерина Тевчева
8 Моника Стојановска
9 Atanas Minov
10 Martin Todorov
11 Билјана Христовска
12 Melek Mahmuti
13 Марта Димировска-Стефановска
14 Бобан Арсовски