Назад на листата
Работилница

АЛЦХАЈМЕР

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

11/18/2023 12:00 - 14:00

28

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ЈАНЕ ЗЛАТАНОВСКИ
2 ТАТЈАНА АПОСТОЛОСКА