Назад на листата
Работилница

АСТМА И ХОББ

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

12/16/2023 10:00 - 12:00

22

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ДИАНА ДАЦЕВСКА
2 СРБОСЛАВ РАДОЈИЧИЌ
3 ЈАНЕ ЗЛАТАНОВСКИ
4 НАДИЦА ЦИЛАКОВА
5 Моника Стојановска
6 Емилија Постолова
7 Kristi Pavikevik
8 САШО ЗАФИРОВСКИ