Назад на листата
Работилница

Ургентни состојби во ПЗЗ

Кочани, Кочани, Хотел Сити Ин

11/15/2024 15:00 - 16:00

19

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ЈОВАН ЗДРАВЕВ
2 ЛИЛЈАНА КОЦЕВА-ИЛИЈЕВА
3 МИЛКА СУЏУКОВИЌ
4 МЕТОДИ ПЕЛТЕКОВСКИ
5 МАРИЈА ТОДОРОВ
6 Елена Милошовска
7 Magdalena Mushkarska
8 Evgenija Stefanova
9 Наталија Петрова Јованчевска
10 Marija Kovachovska
11 ВЕСНА МАРКОВСКА