Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

ДОПЛЕР СОНОГРАФИЈА НА КАРОТИДИ

Кочани, Кочани, Пицерија Капри

10/30/2020 11:00 - 12:30

18

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ВЕСНА РИСТОВА
2 ЛИЛЈАНА КОЦЕВА-ИЛИЈЕВА
3 МИЛКА СУЏУКОВИЌ
4 ВАНЧЕ КОЦЕВ
5 Марија Прокопенко Тренески
6 ГУГА ЃОРЃИЕВСКА
7 ОРХИДЕЈА ЧАРШАВСКА