Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

ДОПЛЕР СОНОГРАФИЈА НА НОЗЕ

Штип, Штип, Здравствен Дом Штип

9/17/2020 14:30 - 15:30

19

Пријавени доктори
Име Презиме
1 МАГДАЛЕНА МИЛЕВА
2 ДРАГИЦА САЗДОВА
3 ЕМИЛИЈА ФЕНЕВА
4 ВЕРИЦА ПОПОСКА
5 САШО ТОПАЛОВСКИ
6 Борислав Манев