Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

ДОПЛЕР СОНОГРАФИЈА НА НОЗЕ

Тетово, Тетово, Собрание на Општина Тетово - Голема сала

10/30/2020 15:00 - 16:00

0

Пријавени доктори
Име Презиме
1 МИРДИТА ИСМАИЛИ
2 ТАФИЛ ЈУНУЗИ
3 БЕКИМ МЕХМЕДИ
4 ЗЛАТИЦА СТОЈАНОСКА
5 МИРОСЛАВ АНДРИЈЕВИЌ
6 НУРИЈЕ ФЕЈЗУЛАИ
7 СЕЛВИЈЕ ДЕМИРИ
8 АДНАН РАМАДАНИ
9 ДАШМИР ДЕРВИШИ
10 АРИЈАНА ДЕРВИШИ
11 ЈОНУЗ ЗИБЕРИ
12 АНЕТА НИКОЛОВСКА
13 ТЕУТА НЕЗИРИ
14 МАРИЈА ФИЛИПОВИЌ СТОЈАНОСКА
15 Лилјана Грковска
16 ШКУРТА МЕМИШИ
17 Risto Atanasovski
18 Narcize Abdurahmani
19 Teodora Mishevska
20 FLORA BEQIRI
21 HATIXHE KAMBERI
22 Марија Трпеска
23 Семра Арифи
24 Селма Арифи
25 Vesna Gjorgovska
26 Aleksandar Kostovski
27 Мијасере Исени
28 Севдали Незири
29 САЛИ СЕЈДИЈА
30 БЕРИН БАФТИАРИ