Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

КОРОНА ВИРУС 2021

Гостивар, Гостивар, Ресторан Игнација

6/19/2021 13:00 - 14:00

15

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ХАМЗИ ЗЕНДЕЛИ
2 ХАЛИТ ЈАКУПИ
3 РАМИЗЕ АЛИЈИ
4 БЕСА МЕМЕДИ
5 Емел Даути Јахја
6 ЛИНДИТА РАХМАНИ
7 ФАТМИРЕ ЈОНУЗИ ЛИСИ
8 zeqije selami
9 katerina ognjenoska
10 Mustafai Blerim