Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

АСТМА И ХОББ

Тетово, Тетово, Собрание на општина Тетово

10/20/2023 14:00 - 15:00

0

Пријавени доктори
Име Презиме
1 МИОМИРА ЃОРЃЕВСКА
2 БЕКИМ МЕХМЕДИ
3 ЗЛАТИЦА СТОЈАНОСКА
4 МИРОСЛАВ АНДРИЈЕВИЌ
5 ЛЕНЧЕ НОВЕСКА
6 СЕЛВИЈЕ ДЕМИРИ
7 АДНАН РАМАДАНИ
8 АЛЕКСАНДРА АНТОСКА Ј
9 СОЊА ВЕЉАНОСКА
10 ZHULJETA TAIRI
11 Narcize Abdurahmani
12 ALBINA BILALLI
13 HATIXHE KAMBERI
14 Faton Abdulai
15 ФАТБАРДХА СКЕНДЕРИ
16 МИЛА АНДРИЈЕВИЌ
17 Gjilsime Aliti-Mustafi
18 Флорина Лека
19 Niki Kalajdzieska - Gjurcinovska
20 ТЕУТА ЈАКУПИ
21 АБДУЛА АБДУЛАИ
22 MARINA K.Dimitrijeska
23 Besnik Memeti
24 Ajla Musliu
25 Gjizveta Havziu
26 Sadije Idrizi
27 Elinda Mustafai
28 Mustafa Mustafai
29 Bardha Bakiu
30 Agnesa Bilalli