Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

АЛЦХАЈМЕР

Тетово, Тетово, Собрание на општина Тетово

10/20/2023 15:00 - 16:00

17

Пријавени доктори
Име Презиме
1 МИОМИРА ЃОРЃЕВСКА
2 БЕКИМ МЕХМЕДИ
3 ЗЛАТИЦА СТОЈАНОСКА
4 МИРОСЛАВ АНДРИЈЕВИЌ
5 ЛЕНЧЕ НОВЕСКА
6 СЕЛВИЈЕ ДЕМИРИ
7 АДНАН РАМАДАНИ
8 АЛЕКСАНДРА АНТОСКА Ј
9 ZHULJETA TAIRI
10 ШКУРТА МЕМИШИ
11 HATIXHE KAMBERI
12 МИЛА АНДРИЈЕВИЌ
13 Niki Kalajdzieska - Gjurcinovska