Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

АСТМА И ХОББ

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

6/24/2023 10:00 - 12:00

21

Пријавени доктори
Име Презиме
1 РАДА КОКОВИЈАДИС
2 МАРИЈА ГАСИС КАРАЏА
3 БЕЛИНДА ЈОВАНОСКА
4 СВЕТЛАНА ЗАРКОВА-КМЕТОВСКА
5 ДАРИНКА СТОЈЧЕВСКА
6 Emilija Hadzik
7 Бобан Ѓорѓевски
8 Татјана Димова
9 Јулија Костовска