Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

АСТМА И ХОББ

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

9/16/2023 10:00 - 12:00

6

Пријавени доктори
Име Презиме
1 Сузана Гиразова
2 СВЕТЛАНА ЗАРКОВА-КМЕТОВСКА
3 Бобан Ѓорѓевски
4 Atanas Minov
5 Сабир Сулејман
6 Martin Todorov
7 Jovana Stefanovska
8 Бојана Мицкоска
9 Mare Kostovska
10 Ivana Lavovska
11 Викторија Шалиевска
12 ЛИДИЈА РЕД И
13 Flarushe Osmani
14 MARINA K.Dimitrijeska
15 Anife Ejupi Miftari
16 Марта Димировска-Стефановска
17 Sadije Idrizi
18 Elinda Mustafai
19 Mustafa Mustafai
20 Bardha Bakiu
21 Марија Темелкоска
22 Monika Gjorgjievska
23 Резеарта Исеини
24 Гордана Јанкуловска