Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

АЛЦХАЈМЕР

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

9/16/2023 12:00 - 14:00

7

Пријавени доктори
Име Презиме
1 Сузана Гиразова
2 СВЕТЛАНА ЗАРКОВА-КМЕТОВСКА
3 СНЕЖАНА ВАРЏИСКА
4 Бобан Ѓорѓевски
5 Atanas Minov
6 Сабир Сулејман
7 Martin Todorov
8 Jovana Stefanovska
9 Бојана Мицкоска
10 Mare Kostovska
11 Викторија Шалиевска
12 Flarushe Osmani
13 MARINA K.Dimitrijeska
14 Anife Ejupi Miftari
15 Марта Димировска-Стефановска
16 Sadije Idrizi
17 Elinda Mustafai
18 Mustafa Mustafai
19 Bardha Bakiu
20 Марија Темелкоска
21 Monika Gjorgjievska
22 Резеарта Исеини
23 Гордана Јанкуловска