Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

АСТМА И ХОББ

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

12/16/2023 10:00 - 12:00

23

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ДИАНА ДАЦЕВСКА
2 ЈАНЕ ЗЛАТАНОВСКИ
3 НАДИЦА ЦИЛАКОВА
4 Моника Стојановска
5 Емилија Постолова
6 Kristi Pavikevik
7 САШО ЗАФИРОВСКИ