Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

АЛЦХАЈМЕР

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

12/16/2023 12:00 - 14:00

29

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ЈАНЕ ЗЛАТАНОВСКИ