Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

Ургентни состојби во ПЗЗ

Кочани, Кочани, Хотел Сити Ин

11/15/2024 15:00 - 16:00

19

Пријавени доктори
Име Презиме
1 ЈОВАН ЗДРАВЕВ
2 ЛИЛЈАНА КОЦЕВА-ИЛИЈЕВА
3 МИЛКА СУЏУКОВИЌ
4 МЕТОДИ ПЕЛТЕКОВСКИ
5 МАРИЈА ТОДОРОВ
6 Елена Милошовска
7 Magdalena Mushkarska
8 Evgenija Stefanova
9 Наталија Петрова Јованчевска
10 Marija Kovachovska
11 ВЕСНА МАРКОВСКА