Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

Аутизам

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

6/15/2024 12:00 - 14:00

26

Пријавени доктори
Име Презиме
1 АНЕТА ЃОРЃИЕВА
2 РУБИНА АНДОНОВСКА
3 Emilija Hadzik
4 Viktorija Janevska Mishevska