Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

Ургентни состојби во ПЗЗ

Центар, Скопје, Даре Џамбаз

9/21/2024 10:00 - 12:00

24

Пријавени доктори
Име Презиме
1 Sandra Nikoloska
2 DRENUSHE MAMUTI
3 АБДУЛА АБДУЛАИ
4 Марта Димировска-Стефановска
5 Igor Nikolov
6 Suhad Zenuni