Пријавување
Доколку вашиот факсимил не се наоѓа во оваа листа може да се регистрираре овде.
Доколку немате факсимил можете да се регистрирате овде.


Работилница

Аутизам

Охрид, Охрид, Хотел Милениум Охрид

6/12/2024 15:00 - 16:00

5

Пријавени доктори
Име Презиме
1 МИРЈАНА КАЛАЧОСКА
2 ЕЛКА ПЕРЕВСКА
3 ВЕНКО РАЗМОСКИ
4 МИЛОШ МОЈСОСКИ
5 АТМИ МАХМУДИ
6 АНЃЕЛКО ЃОРШЕСКИ
7 МИРЧЕ ГРОЗДАНОСКИ
8 СЕЈАД СОЛАКОСКИ
9 ВЛАДИМИР МАСЛОВ
10 СВЕТЛАНА ДОКОСКА
11 СОЊА МИЛЕСКА
12 НЕДИМ ХАЈДАРОСКИ
13 haris isoski
14 Јасмина Карамачоска
15 НИКОЛА КЛЕЧКАРОСКИ
16 Џеват Таироски
17 Vesna Petroska Novakovikj
18 Дијана Илкоска
19 Цветанка Петреска
20 Тамара Илкоска
21 Лиса Малиќи
22 ЕМИР ДЕМИШОСКИ
23 ЛАЛА СМАИЛХОЏИЧ ДЕМИШОСКИ
24 Ана Томаноска
25 Ангела Дејкоска